Oude houten steenmal.

Oude houten steenmal.

Oude houten steenmallen werden gemaakt om stenen in te maken. Veelal zie je steenmallen met een zogenaamde stempel op de bodem. Zo kregen stempel een uniek logo. Elke steenmal is altijd weer uniek in kleur en vorm. Zo zie je ze in enkele en dubbele vormen.

Dubbele houten steenmal.

Tegenwoordig zijn ze ook perfect toe te passen in het interieur. Zo passen ze goed in de keuken met een aantal kruiden plantjes of juist met handzeep en een handdoekje. In de badkamer met je lekkerste verzorgingsproducten.
Uiteraard staan ze in de woonkamer ook heel sfeervol. Vul hem met een mooie kandelaar en een shabby doekje.
Heb je weleens een feestje en heb je geen idee wat je iemand moet geven? Dan is dit ook de ideale basis voor een cadeautje. Zowel voor een man of voor een vrouw is dit een mooi cadeautje. Voor de man met een heerlijk biertje en een versnapering en voor de vrouw met een lekkere douche gel en een gastendoekje. Goed gecombineerd met een leuke cadeaubon.

Authentieke steenmal tissuehouder.

*Bij Het Pronkhuisje hebben we meerdere soorten op voorraad. Ook hebben we artikelen van een steenmal die een verrassende functie hebben gekregen. Zo hebben we tissuehouders en een bakje met 2 vakjes en een handvat. De tissuehouders zijn perfect in keuken of op tafel. Zo kun je de tissues op een leuke manier in je huis zetten in plaats van een kartonnen doos. Ook de steenmal met tussenschotje en handvat zijn perfect voor binnen en buiten. Zo kun je hem vullen voor buiten bij de barbecue met heerlijk sausjes of bestek.
Zoals je ziet wordt de productieve steenmal een mooie item voor in jouw huis.

Waar ga jij hem mee decoreren of gebruiken?

*tijdelijk opgenomen in het assortiment.

Oude houten steenmal.
Upload Image...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van hetpronkhuisje.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 281 reviews.