Decoreren met kerst.

Kerst is voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Tijd om met iedereen gezellig samen te zijn. Samen te tafelen en te genieten. We pakken deze dagen altijd extra uit. Een prachtig gedekte tafel met prachtig servies. Of je nou van uitbundig houd of juist rustig. Kerstdecoratie hoort in elk interieur thuis.

Uiteraard word een een kerstboom geplaatst. Deze kun in allerlei formaten krijgen. Heb je een hoge kamer? Koop dan een mooie grote. Of heb je juist een kleine kamer? Koop dan een een volle kleine. Hang in de boom verlichting in een warme wit tint. Gebruik voor een landelijk interieur decoratie in zilver of naturel tinten. Liever meer brocant? Een stoere zinken ton of aardappelmand is hiervoor perfect. Gebruik mooie oude kerstballen in allerlei modellen. Of heb je nog een mooie schaal staan? Leg er wat kerstballen in. Soms is iets simpels juist ontzettend leuk.

Allerlei mooie oude pieken verzameld afgelopen jaren? Maak een oude houten plank op maat en schroef er een aantal schroeven in. Hier kun je je mooiste pieken op zetten.

Ook is een prachtig gedekte tafel een feestje op zich. Gebruik een mooie groot wit laken, eroverheen een prachtige tafelloper. Deze kun je uiteraard ook goed zelf maken van linnen of linnen graanzakken. Gebruik mooi wit servies. Zet op een paar plaatsen een prachtige kandelaar voor extra sfeer.

Het gebruik van groen mag natuurlijk niet ontbreken. Het gebruik van dennentakken wat hedera en natuurlijk mistletoe en eucalyptus. Maak er mooie kleine toefjes van en hang ze aan de achterzijde van de stoel. Succes gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van hetpronkhuisje.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 281 reviews.