bianca pronkhuisje

Bianca
Eigenaresse

Altijd op jacht naar de mooiste vondsten 🙂

Welkom

Welkom in de webshop van Het Pronkhuisje!
Je kunt bij ons terecht voor mooie landelijke en geleefde woonaccessoires.

Met liefde worden alle items uitgezocht, in binnen en buitenland om op deze manier een prachtige mix te kunnen aanbieden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op. En wil je een complimentje geven? Dat vind ik leuk! Dat kan hier in het gastenboek.

Veel winkelplezier!

Groetjes, Bianca

Welkom bij Het Pronkhuisje, de (web) winkel in Wolvega met de leukste vondsten uit binnen en buitenland. Ooit begonnen met hier en daar wat verkopen van brocante, en al snel liep het uit de hand waaruit een webwinkel is gekomen.

Graag wil ik mensen laten meegenieten met vondsten uit vervlogen tijden. In de webwinkel vind je bijzondere vondsten. Er is een mix te vinden van brocante, landelijke en industriële artikelen.

De artikelen uit de webwinkel komen overal vandaan. Uit Frankrijk en België en uiteraard ook gewoon uit Nederland. Wat is er mooier om de oude spulletjes te vinden met mooie hun bijbehorende verhaal? Te mijmeren waar het allemaal wel niet geweest is? Op jacht gaan naar nieuwe pareltjes en als je die ziet je hart een sprongetje maakt?

Dat is het leukste wat er is en dit gevoel hoop ik jullie ook te geven. Die ene ultieme vondst.

Zoals je kunt zien is er een leuke mix ontstaan van oude en nieuwe spulletjes. Spullen die je perfect onderling kunt combineren.

Is de winkel niet open en wil je wel graag vast snuffelen? Laat het gerust even weten dan maken we een afspraak.

WIL JE MEER?

MELD JE AAN OM ALS EERSTE DE NIEUWSTE PRODUCTEN TE ZIEN!
We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.